McCormacks Bay

Share

GOLD AWARD WINNER AT THE HOUSE OF THE YEAR COMPETITION 2019

Rising to three storeys, this home was an earthquake rebuild on a hillside site special to the clients with uninterrupted views of the surrounding port hills, estuary and cityscape of Christchurch. Hills sites are always challenging, and this was no different.   Read our case study to find out more.

At a Glance:

SIZE:

390.9 sqm

ARCHITECT:

O'Neil Architecture

SPECIAL FEATURES:

3 storeys with a full lift, cedar, plaster & natural stone cladding, a central stairwell with glass balustrades and open metal treads, full height void with black ceiling  

AWARDS:

Gold Award in the "New Home over $2 million" category at the Registered Master Builders House of the Year Awards 2019,   Gold Reserve Finalist at the National House of the Year Final 2019 - Results yet to be determined

YOU MAY ALSO LIKE...