St Albans 3

Let the Sunshine In

Radical Rethink has resulted in this stunning new home designed from family and positioned beautifully for the sunshine.  Elegant appeal with tiling in kitchen and bathrooms.  Clean lines with the interior walls, which have a seamless smooth finish.  The positioning of the house on the section and the use of open spaces and expanses of windows means when you are standing in the kitchen, its possible to see out both sides into the gardens.  A louvre has been installed over the outdoor living area creating a sheltered seating area near the newly completed swimming pool. 

Architect 

  • O’Neill Architecture

Now completely settled in, the couple has declared the project a roaring success, “The kids spend a lot more time outside – even without us. We put up their trampoline and the monkey bars out the back – and of course, there’s the pool now – so they are off the screens. They are just loving it. The client loves the sunshine, throughout the house saying, “It’s lovely with the sunlight really following you through the whole house.”

Daryl Hewitt

Are you ready to make your dream home a reality?

Take the first step and give me a call.

Contact us

Looking for inspiration?

Subscribe to our newsletter
or follow us on social media.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

DJ Hewitt Homes 2 Magazine

Free DJ Hewitt Homes 2 Magazine

Get our showcase of inspirational projects and journeys we have undertaken alongside our clients over recent years.

Request your copy

back to top

Free DJ Hewitt Homes 2 Magazine

Get our showcase of inspirational projects and journeys we have undertaken alongside our clients over recent years.

Request your copy

Contact us to discuss your dream home.